Author Topic: PMs that wont send.....Help!  (Read 50056 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Margot

  • Graf
  • ***
  • Posts: 360
    • View Profile
PMs that wont send.....Help!
« on: February 02, 2010, 08:07:18 PM »
Help!

I have been trying to send a PM but when I go to send I get an error message saying that the letters do not match the letters in the box!

I can not for the life of me work out where the 'letters in the box' which needs to be matched is!?!?!?

Is this some glitch or am I not allowed to PM because I only joined as  Newbie today?

Thank you in advance for all advice!

Margot

Offline Olga Maria

  • Velikye Knyaz
  • ****
  • Posts: 2125
  • 1 Corinthians 13, Mark 11: 23-24, Romans 8: 38-39
    • View Profile
Re: PMs that wont send.....Help!
« Reply #1 on: February 08, 2010, 02:51:19 AM »
my friend has the same problem, too. anyone who could correct this problem please? my friend is Kristianne_KJD.

Amazing colored fotos  by the most wonderful Yelena Aleksandrovna. Endless thank you very much!

Offline Margot

  • Graf
  • ***
  • Posts: 360
    • View Profile
Re: PMs that wont send.....Help!
« Reply #2 on: February 08, 2010, 03:27:08 AM »
My mails do send now! I think it maybe just something happens when you first log on as a Newbie....I have no problems now!

Offline Hilla

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • History student, Finland
    • View Profile
Re: PMs that wont send.....Help!
« Reply #3 on: February 08, 2010, 08:49:01 AM »
I've registered last fall, but I just noticed my PM's won't send. And it doesn't show how many posts I've written either. I don't get it.

Offline Forum Admin

  • Administrator
  • Velikye Knyaz
  • *****
  • Posts: 4660
  • www.alexanderpalace.org
    • View Profile
    • Alexander Palace Time Machine
Re: PMs that wont send.....Help!
« Reply #4 on: February 08, 2010, 09:26:48 AM »
These are transient software issues related to the fact we have so many people using the forum at the same time.  Log out of the forum, clear your browser cache, quit your browser. Restart the browser and log back in. This usually fixes the issues.

Offline Hilla

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • History student, Finland
    • View Profile
Re: PMs that wont send.....Help!
« Reply #5 on: March 14, 2010, 09:00:15 AM »
Well, I've done that several times and they just don't work.

Offline Forum Admin

  • Administrator
  • Velikye Knyaz
  • *****
  • Posts: 4660
  • www.alexanderpalace.org
    • View Profile
    • Alexander Palace Time Machine
Re: PMs that wont send.....Help!
« Reply #6 on: March 14, 2010, 12:28:56 PM »
I don't understand then what the problem is that you are experiencing. I get and answer PMs every day without a problem...

Naslednik Norvezhskiy

  • Guest
Re: PMs that wont send.....Help!
« Reply #7 on: March 14, 2010, 05:26:54 PM »
I've registered last fall, but I just noticed my PM's won't send. And it doesn't show how many posts I've written either. I don't get it.
They don't show because they don't count because they're all in the Having Fun section. That's probably why you can't send PMs either.

Offline Snegurochka

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: PMs that wont send.....Help!
« Reply #8 on: March 24, 2010, 05:15:59 PM »
I can't send PMs either, and I really need to contact Joanna and Bob Atchison.  Every time I write a nice message and try to send it, those wretched red notes come up saying the same thing about missing letters, which are nowhere to be found...

Offline Forum Admin

  • Administrator
  • Velikye Knyaz
  • *****
  • Posts: 4660
  • www.alexanderpalace.org
    • View Profile
    • Alexander Palace Time Machine
Re: PMs that wont send.....Help!
« Reply #9 on: March 24, 2010, 05:20:23 PM »
These are transient software issues related to the fact we have so many people using the forum at the same time.  Log out of the forum, clear your browser cache, quit your browser. Restart the browser and log back in. This usually fixes the issues.

Offline Mechminx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • I love YaBB 1G - SP1!
    • View Profile
Re: PMs that wont send.....Help!
« Reply #10 on: March 28, 2010, 08:04:21 AM »
I just tried the "fix" and it didn't work :(

Have a look at the board administrative settings for PMs - there might be something amiss there

Offline Forum Admin

  • Administrator
  • Velikye Knyaz
  • *****
  • Posts: 4660
  • www.alexanderpalace.org
    • View Profile
    • Alexander Palace Time Machine
Re: PMs that wont send.....Help!
« Reply #11 on: March 28, 2010, 10:28:33 AM »
My IT guy has looked. The problem is not in the Forum software.  99% of our users are having no issues with PMs. That means that the problem lies on the other end, your end so to speak. Try using Firefox for example, instead of Internet Explorer...or vice versa...

The final answer from my computer guy is that the issue is most likely that the people experiencing the problem are using an older version of browser software. 
Any information you guys might have can be helpful...

Offline Mechminx

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • I love YaBB 1G - SP1!
    • View Profile
Re: PMs that wont send.....Help!
« Reply #12 on: April 05, 2010, 12:57:35 AM »
I'm using the latest version of Firefox

Is the version of the forum software the latest version or is it overdue for a upgrade?

Offline Alyosha_Love

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: PMs that wont send.....Help!
« Reply #13 on: April 05, 2010, 09:23:44 AM »
I tried the latest versions of IE and Safari and just cleared my cache sometime last week and am also having this problem. :\  - I think technology hates me.

Offline tatianolishka_

  • Boyar
  • **
  • Posts: 131
  • What is history but a fable agreed upon?
    • View Profile
Re: PMs that wont send.....Help!
« Reply #14 on: April 05, 2010, 11:03:17 AM »
Perhaps one of you could screencapture the error message? Just to see what's going on?